Fri fragt ved køb over 399,- 90 dages returpolitik uanset grund

TROIKA - Kreditkort pung

SKU
cct
På lager
Fra 229,00 kr
-
+
Oversigt
Troika kreditkort pungen er en del af en yderst elegant og eksklusiv serie af punge og kortholdere, som er udført i ekstremt fint læder, der føles blødt og lækkert. Denne elegante kort pung med en indbygget penge clips, er til rådighed i tre smagfulde farver. Pungen har plads til op til 20 kort, og er ekstremt let, hvilket betyder, at du nemt kan have den med dig overalt.
  • Stilet læderdesign, ekstremt blødt
  • Kortlomme på ydersiden og et udtageligt PVC indlæg
  • Tilgængelig i flere unikke farvekombinationer
  • Penge clips til pengesedler og kvitteringer.
  • Letvægt på bare 59 gram.
  • Kan indeholde op til 20 kort

Troika kort pungen er et særdeles godt stykke kvalitetshåndværk. Det bløde læder og det klassiske design, bidrager til en tidsløs fornemmelse. Sammenholdt med de unikke farve kombinationer med eksotiske titler som Blue canyon, midnight og red pepper, og du har en kort pung, som virkelig er det sidste nye.

Som med dens søster kreditkortholder, har Troika kort pungen en yderlomme til de mest anvendte kort, mens det udtagelige PVC indlæg, giver plads til yderligere tolv seperate kortlommer. Penge clipsen kan bruges til at opbevare pengesedler, kvitteringer eller andre små, men vigtige dokumenter. Der kan være op til 20 kort i denne Troika kort pung, så du vil altid kunne medbringe alle dine kort, så du er forberedt til enhver situation.

Specifikationer
Størrelse 108 × 72 × 19 mm
Model kreditkortholder, penge clip pung
Materiale ægte læder
Kortpladser 11
RFID-Safe Nej
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:TROIKA - Kreditkort pung
Din bedømmelse