Fri fragt ved køb over 499,- 90 dages returpolitik uanset grund

Nøgleringe

Nøglering - en perfekt gave

Se vores brede udvalg af stilfulde nøgleringe forneden, men først nogle oplysninger, der kan være gode at have, før du køber.
Nøgler er en essentiel del af vores daglige liv: Vi har dem på os, hver gang vi forlader huset. Vores Troika nøgleringssortiment er fantastisk til at tilføje bilnøgler eller husets nøglekæder lidt stil.
Nogle af de mest elskede design vil hjælpe dig med at vælge en ideel gave, om det til hende eller ham. Vores nøgleringe er altid en velset gave pga. deres smarte funktioner og unikke og sjove design. Uanset om du vil have sjove nøgleholder til dit hjem eller til en bil, så har vi forskellige stile, som passer til både herrer og damer. Mange fine nøgleringe med funktion har endda f.eks. lommelygte eller multiværktøj. Vælg i vores katalog for at matche med vores punge og tasker.

Nøglering og nøglepung af læder.

Troika twister og key Click er to af de mest populære nøgleringsmodeller af skind, men vi har også nøglepunge af læder, som er en mere klassisk måde at opbevare nøgler på.

Stilfulde

Til damer har vi søde, fine nøgleholdere af metal med vedhæng, utroligt flotte og populære designtrends, og så får vi hele tiden nye stile ind.

Filtre
Faldende orden

Varer 1-20 af 72

pr. side
 1. Troika Twister Nøglering
  Bedømmelse:
  93%
  Fra 139,00 kr.
 2. Volkswagen Nøglering
  Rating:
  0%
  139,00 kr.
 3. KeySmart Original Nøgleholder
  Rating:
  0%
  Fra 169,00 kr.
 4. Troika MR. PERFECT nøglering
  Rating:
  0%
  109,00 kr.
 5. Troika Bambi Rosie Nøglering
  Rating:
  0%
  119,00 kr.
 6. Troika KEY-CLICK Nøglering sort
  Rating:
  0%
  139,00 kr.
Filtre
Faldende orden

Varer 1-20 af 72

pr. side