Fri fragt ved køb over 499,- 90 dages returpolitik uanset grund

Pengeclips

I dag bruger man ikke så ofte kontanter, mange har faktisk kun kort, og ofte også flere af slagsen, hævekort, dankort, benzinkort og måske flere internationale kreditkort. Der bliver også færre og færre steder hvor man ikke kan betale med kort, og det er jo bare meget nemmere at holde styr på et kort frem for altid at skulle i banken og hæve kontanter.

En kortholder være en rigtig god løsning til den der oftest benytter sig af kort, men af og til har man alligevel brug for kontanter og det kan være rart at have lidt på sig, da man jo stadig kommer ud for at man enkelte steder ikke kan benytte sig af elektroniske betalingsmidler.

Ofte ender de få sedler man har brug for bare lige i lommen, fordi man måske helt er holdt op med at gå med pung,, men med en smart pengeclips er der altid styr på sedlerne og de er både flotte og trendy uanset om man er til cowboybukser eller jakkesæt.

Man kan også få pengeclips der er udformet så de både kan holde styr på kreditkort og pengesedler, en rigtig praktisk og smart løsning. Hos Pungebutikken.dk finder du et stort udvalg af pengeclips i smarte designs og moderigtige materialer, her er noget der passer til både damer, herrer, piger og drenge, uanset stil og behov.

Både størrelser, design og funktion kan veksle meget på pengeclips, så brug lidt tid på at overveje hvilke behov du har, hvor ofte har du sedler i lommen, og hvor ofte har du blot kort, og hvor mange drejer det sig om. Nogle pengeclips kan nemlig kun holde få sedler og kort, mens andre kan holde en del mere. Tag derefter et kig på Pungebutikken.dk der finder du helt sikkert en smart pengeclips der passer til dig

 

Filtre
Faldende orden

2 varer

pr. side
  1. Troika Kortholder med Pengeclips
    Bedømmelse:
    93%
    Fra 279,00 kr.
Filtre
Faldende orden

2 varer

pr. side