Fri fragt ved køb over 399,- 90 dages returpolitik uanset grund

Damepunge

En dame pung er for de fleste kvinder en accessorie der skal passe ind til deres stil, og siger meget om hvem de er. Mange kvinder har flere punge der passer til forskellige lejligheder, da en dame pung ikke ender så ofte i en baglomme som en herre pung gør, skal den jo ofte helst passe ned i en taske eller en jakkelomme, og mange kvinder vælger en dame pung der passer til tasken eller til det de skal have på.

Varer 1-20 af 80

Side
Faldende orden
pr. side

Varer 1-20 af 80

Side
Faldende orden
pr. side

Punge til kvinder

Skal du købe en dame pung som gave er det selvfølgelig en stor fordel hvis du kender stilen på den kvinde eller pige du køber pungen til. Er det til dig selv er det nu også værd at bruge et øjeblik på at kigge på andet end lige designet. Funktionalitet og materialevalg kan nemlig også have stor betydning for hvor glad du bliver for din pung. I dag er der utrolig mange der foretrækker at bruge betalingskort, så det er en stor fordel at have plads til dem i pungen. Mængden af kort varierer.

Mange kvinder har kun et enkelt eller to kort, men nogle har også mange flere. Hævekort, dankort, kørekort, internationale kreditkort, medlems og sæsonkort til diverse steder, det bliver hurtigt til en del, og er man typen der gerne vil have orden og et godt overblik så man ikke skal stå og lede efter det enkelte kort, er det jo vigtigt at vælge en dame pung hvor der er plads til alle de kort man har. På nettet er der et stort udvalg af punge til damer i alle prisniveauer, hos Pungebutikken.dk finder du et bredt sortiment og her burde det være nemt at finde en dame pung der har de ønskede funktioner til de forskellige behov, men samtidig er moderigtig og i et flot design.