Fri fragt ved køb over 499,- 90 dages returpolitik uanset grund

Sådan returnerer du en uønsket vare.

Vi ønsker, at du skal være tilfreds med dit køb hos os, og derfor tilbyder vi 90 dages tilbagebetalingsgaranti. Denne garanti giver dig mulighed for at røre og føle på produktet, før du beslutter dig for, om du vil beholde det.

Hvis du af en eller anden grund beslutter dig for at returnere varen til os, skal du udfylde formularen her. Sørg for at inkludere dit ordrenummer i e-mailen og også på, helst uden for pakken, der skal returneres.
Formularen skal udfyldes inden for 90 dage efter salgsdatoen. Det eneste vi beder om er, at produktet ikke er blevet åbnet eller brugt, og at det er i samme stand som du modtog det. Risikoen for produkter returneret til os er din, indtil vi modtager produktet retur.

 

Returner defekte eller ødelagte varer.

Hvis et produkt er beskadiget eller ødelagt ved levering, og du kan påvise skaden ved hjælp af et foto eller video, skal produktet normalt ikke returneres. Vi forbeholder os dog retten til at returnere varen til eftersyn, hvis vi skønner det nødvendigt.

For et produkt, der er defekt, beskadiget eller forkert sendt, tilbyder vi en erstatning. For at dette kan ske, skal du (kunden) kontakte os ved at udfylde formularen her. med følgende oplysninger:

• Ordrenummeret på den vare, du ønsker at returnere
• Produktinformation inklusive hvad der er galt.
• Bekræftelse af leveringsnavn og adresse

Bemærk: Produkter returneret af dig på grund af en fejl vil blive refunderet fuldt ud eller refunderet. Risikoen for produkter returneret til os er din, indtil vi modtager produktet.

 

Tilgængelighed

Vi forsøger at sikre, at produkterne på vores hjemmeside altid er på lager, så vi kan sende dem samme eller næste arbejdsdag. I det meget sjældne tilfælde, at et produkt er udsolgt (dette vil kun ske, hvis der er en fejl i vores system) kontakter vi dig med forventet leveringstid, og du har desuden altid mulighed for at få fuld refusion.

Har I garanti på jeres varer?

Selvfølgelig har vi det! Alle vores produkter har 2 års garanti.

Vi står bag vores produkters kvalitet og er dedikerede til din tilfredshed. Kontakt vores kundeservice, og vi vil gerne hjælpe dig med eventuelle spørgsmål eller bekymringer. Din tilfredshed er vores prioritet, og vi vil gøre alt for at sikre, at du er glad for dit køb.

Annuller eller ændre en ordre


Hvis du ombestemmer dig og ønsker at annullere din ordre, skal du kontakte os med din ordre og meddele os, at du ønsker at annullere din ordre. Det er vigtigt, at du kontakter os hurtigst muligt, da ordrer normalt afsendes samme dag.

Hvis ordren allerede er afsendt, er der to muligheder.

1. Accepter ikke ordren, når den ankommer
2. Brug 90-dages pengene-tilbage-garanti og send det tilbage til os.