Fri fragt ved køb over 399,- 90 dages returpolitik uanset grund

Herrepunge

En herrepung er absolut den mest brugte accessories til mænd, og derfor er der rigtig mange gode grunde til at kigge sig godt om inden man vælger herre pung. Umiddelbart tænker man måske ikke meget over at det at købe en pung til herrer er noget der rigtigt tager tid eller skal overvejes grundigt men det er alligevel værd at gøre sig et par tanker inden man køber, uanset om det er til en selv eller som en gave.

Varer 1-20 af 112

Side
Faldende orden
pr. side

Varer 1-20 af 112

Side
Faldende orden
pr. side

Punge til mænd

En herre pung bliver brugt hver dag og ofte flere gange om dagen, så man bør selvfølgelig vælge en pung af et godt materiale der kan holde længe. Læder er et holdbart og tidsløst materiale, men moden skifter meget og foretrækker man f.eks. en herre pung der er tilsvarende det der er in lige for tiden, så er der også mange andre valgmuligheder, og så er det ikke sikkert at det er materialets holdbarhed man skal sætte i fokus.Udover holdbarhed bør man også tænke meget over funktion. Man kan hurtigt blive træt af en herre pung der ikke dækker de behov man egentlig har. Nogle mænd går udelukkende med kreditkort, mens andre også har et par sedler. Mange har en god blanding af sedler, mønter, kreditkort osv. Da mænd ikke render rundt med en taske, er der også mange der ville sætte pris på at der er lidt ekstra plads i pungen til f.eks. en kuglepen, en nøgle eller andre småting man lige har med på farten. Familie manden vil måske foretrække at der er en lomme med plads til billede af familien osv.
Hos Pungebutikken.dk er der et godt udvalg af herre punge til fornuftige priser og det bør være nemt at finde præcis den herre pung der dækker præcist dit behov og ønske til design og funktionalitet.  

Læderpunge

Her kan du finde et bredt udvalg af læderpunge fra mærkedesignere og top kvalitetsmaterialer. Enhver type af håndlavede punge, modeller med lynlåse hele vejen rundt og punge lavet af ægte italiensk læder. Både luksus og billige punge er inkluderet i denne sektion. De tre mest almindelige lædertyper for punge er kernelæder, fuldnarvet og nappalæder: alle tilgængelige i forskellige størrelser og former. Vælg en stor eller slank pung fra vore mange valgmuligheder og stile. Køb en læderpung fra os online og du får vores 100% tilfredshedsgaranti.