Fri fragt ved køb over 499,- 90 dages returpolitik uanset grund

Fragt og levering

Fragt og levering

Godkendte bestillinger afsendes normalt 24 timer efter at bestillingen er indlagt på vores website, undtagen i weekender eller på offentlige fri- og helligdage hvor vi normalt har lukket. 
Du modtager en e-mail, når din vare forlader vores lager. 

Postnord Fri fragt

Post Danmark m. omdeling, direkte levering til den valgte adresse.
39,- Fri fragt ved køb over 499,-
Leveringstid er normalt 5 - 10 hverdage
Obs: Alle leveringstider er estimater og der kan ske forsinkelser hos distributøren eller postservicen.

 

Express levering

DHL Express
Leveringstid 2-3 hverdage
Fuld sporing fra afsendelse til levering.
Gebyret for at få din pakke lidt hurtigere er 109 kr.
Hvordan bliver min ordre sendt? (Leveringsmetoder)

 

Logistikpartner

Når du bestiller hos Pungebutikken, så er det PostNord eller DHL der står for leveringen. Vores leveringstid er normalt 5-10 hverdage (man-fre). Så snart din pakke forlader vores lager, modtager du en forsendelsesbekræftelse på e-mail hvor du kan se din pakkes track&trace nummer og følge hvor langt, din pakke er. Du kan tracke din pakke senest 48 timer efter pakken har forladt lageret.

 

Hvornår vil min ordre blive afsendt?

Bestiller du inden kl. 12.00 på en hverdag, sender vi ordren samme dag! Du modtager en mail, når pakken forlader vores lager, som indeholder information om din levering. Herefter tager levering med PostNord normalt 5-10 dage.

 

Har du stadig ikke modtaget din ordre?

 

Tjek den e-mail, vi har sendt dig, da pakken forlod vores lager. Der finder du et sporingsnummer. Få mere information om pakkesporing her. 

Leveringstiden er normalt omkring 5-10 arbejdsdage. Alle leveringstider er skønnet, og selvom de fleste af vores ordrer når frem inden for den estimerede leveringsdato, kan der opstå forsinkelser i logistikken, hvilket kan medføre, at ordrer ankommer efter den estimerede leveringsdato. 

Følg disse trin: 

Det kan tage op til 2 og i visse tilfælde 3 arbejdsdage, før den første sporingsopdatering kommer. 

Tjek e-mailen med din ordrebekræftelse, som vi har sendt dig; Er adressen skrevet 100% korrekt? Hvis det ser ud til, at pakken ikke er på vej, kan du kontakte os og fortælle os, hvis du mener, der er et problem med din adresse eller navnet på postkassen. Vores personale vil hjælpe dig så hurtigt som muligt. Hvis fragtfirmaet har mistet pakken, sender vi dig nye varer øjeblikkeligt. 

Vi vil derefter igangsætte en undersøgelse for at finde den manglende pakke. Som regel er det et postkontor, der finder den gemt i det forkerte hjørne og returnerer den til os. 

Tak for din tålmodighed!

 

Hvordan kan jeg spore min bestilling?

 

Afhængigt af den valgte forsendelsesmetode kan der gå op til 72 timer, før pakken registreres, og du kan spore den.

For at kontrollere leveringsstatus for din bestilling, bedes du hente forsendelsesbekræftelsen, du modtog via e-mail. For hver pakke, der sendes til dig, vil du modtage en leveringsbekræftelse med en sporingskode for at spore forsendelsen. Således kan du altid vide, hvor din forsendelse befinder sig, og hvor lang tid det tager, før den når frem til dig.

Hvis dit sporingsnummer starter med bogstaverne LY, kan din bestilling spores fuldt ud her. Bemærk, at det kan tage 2-3 dage, før forsendelsen kan spores. Hvis du ikke finder en sporingskode, eller din sporingskode starter med QU, skyldes det, at din bestilling blev sendt som brevpost på grund af dens lille størrelse, og den kan delvist spores her.

DHL Express Tracking

Du burde kunne se sporingsoplysninger inden for et par timer.

Hvis du har dit DHL-sporingsnummer, kan du spore det her: Dhl.com/tracking